H BWT χορηγός επωνυμίας της Alpine


Η ΒWT θα είναι ο κύριος χορηγός της ομάδας της Alpine, επηρεάζοντας με το ροζ χρώμα και το livery της.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ, ΦΩΤ.: ALPINE F1 TEAM
  • 11/2/2022

BWT Alpine F1 Team είναι η νέα επίσημη ονομασία της γαλλικής ομάδας, αρχής γενομένης από το 2022, καθώς συνήψε συμφωνία με την αυστριακή εταιρεία τεχνολογίας πόσιμου νερού.

Η αποχώρηση του Otmar Szafnauer από την Aston Martin σήμανε την αποχώρηση και της BWT από το Silverstone, κι ενώ ο Αμερικανός δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί ως ο νέος team principal της ομάδας, η BWT έγινε κι επίσημα ο βασικός χορηγός της ομάδας.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την παρουσία του ροζ χρώματος στο livery, για προφανείς λόγους.

Ο Cedric Journel, αντιπρόεδρος πωλήσεων και marketing της Alpine, δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η BWT θα είναι χορηγός επωνυμίας για την Alpine F1 Team για τα επόμενα χρόνια.

«Η ατζέντα βιωσιμότητας τόσο της Alpine όσο και της BWT είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη με την εξάλειψη των πλαστικών μιας χρήσης και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να πείσουμε πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, τους υπαλλήλους, τους συνεργάτες, τους πελάτες και τους θαυμαστές μας να μειώσουν τα πλαστικά απόβλητα.

«Παράλληλα θα χρησιμοποιήσουμε την τεράστια παγκόσμια πλατφόρμα που παρέχει η F1 για να υποστηρίξουμε την BWT στον αγώνα τους ενάντια στην άδικη διανομή καθαρού, ασφαλούς και υγιεινού πόσιμου νερού.»